STREEKPRODUCTENWINKEL

In de winkel verkopen wij streekproducten waar we ook een pakket van kunnen maken.

Denk aan Sjips, granola, biologische thee van Peeze, verschillende soorten fruitsappen bij voorbeeld van de lekbongerd in Schoonhoven, chocoladerepen en jams, pindarotsjes, advocaat, stroopwafels uit Lekkerkerk maar ook,

Jan Hagel naar Lekkerkerks recept uit Schoonhoven . Dat is nog eens andere koek!

dank aan onderstaande quote van Bakkerij Kok uit Schoonhoven

"Een oude specialiteit die door nog maar heel weinig bakkers gemaakt wordt. Een heleboel mensen kennen deze koek als een klein koekje met anijssuiker er op.

Deze koek is echter heel wat anders.
Onze Jan Hagel is namelijk een harde, luchtige koek met anijssmaak. Ook wordt deze koek in de Krimpenerwaard en Alblasserwaard wel ‘stront-Jan Hagel’ genoemd. Bij deze naam zal je niet direct het water in de mond lopen, maar deze benaming heeft te maken met de tijd van het jaar waarin vroeger deze koeken werden gebakken. Als in de lente het vee uit de stal naar buiten gebracht werd, moesten de stallen een grote schoonmaakbeurt ondergaan. Na dit zware en smerig karwei was er koffie met een stuk Jan Hagel voor de boerenknechten. Een echte traktatie deze Jan Hagel."

Niet alleen "op het land" was dit een lekkernij, ook herkennen veel mensen deze koek als traktatie tijdens een dag in het zwembad,

Het recept is naast onze huidige winkel hier in Lekkerkerk geboren en verhuist met bakker Kok naar Schoonhoven

Roberts HotSauce.

In onze mooie Krimpenerwaard is iets speciaals aan de hand, hier word namelijk Roberts HOTSAUCE geproduceerd met pepertjes die hier worden gekweekt! Heerlijke geconcentreede HOT sauzen ofeen zalige chili jam zijn bij ons in de winkel meestal op voorraad.

Heerlijke koffie van hoog niveau

Niet aleen schenken we in onze winkel Giraffe Koffie maar we verkopen deze ook. Het is zelfs mogelijk om deze voor u te malen.

Argentum bier uit Schoonhoven

Maar ook bijzonder bier van de Schoonhovense producent Argentum.

Top wijn uit Zeeland
En een topwijn van de mooie wijnhoeve de Kleine Schorre uit Zeeland. Daar wordt een kwaliteitswijn gemaakt die al vele jaren bij de KLM in de businessclass geschonken wordt.

Appel Sap

We hebben verschillende heerlijke appelsappen uit de streek, uit Berkenwoude, Schoonhoven en Papendrecht

Jam en Vlierbessen Siroop

Heerlijke jam en vlierbessen siroop uit Berkenwoude.

Ander kadootjes

Naast de heerlijke streekproducten hebben wij een wisselend assortiment van cadeau-artikelen, bijvoorbeeld kookboekjes, koffiemokken of thee-eieren, fruitmanden.

Cadeau bon

Als u moeite hebt met kiezen of meer keuze wilt hebben dan kunt u ook bij ons een cadeau bon kopen die ingewisseld kan worden voor in van onze leuke en of lekkere streekproducten of waarmee mensen lekker kunnen lunchen of van bij voorbeeld een high tea kunnen genieten.


STREEKPAKKETTEN

Wij kunnen streekpakketten op maat maken. Gewoon een leuk cadeau of als kerstpakket.