Workshops

Hoe leuk is het om met een groepje vrienden, collega's of met jouw familie samen te koken en daarna met elkaar te genieten van een heerlijke maaltijd! Bij ons kun je een workshop volgen als je met minimaal acht en maximaal vijftien personen komt.

Workshop Tapas around the world
Workshop diverse kleine hapjes, varierend van knoflooksoep en gamba's uit Spanje tot Japanse dumplings en filodeegkroontjes gevuld met Franse kaas. Jullie gaan in groepjes van twee of drie personen, onder begeleiding, de lekkerste hapjes maken. Super leuke recepten die je natuurlijk mee naar huis kunt nemen. Het belooft een heerlijke avond te worden met een gezamenlijk diner. 
Inclusief een ontvangstdrankje alcoholish of non-alcoholisch.
Overige drankjes op nacalculatie. 
Prijs per persoon 55,00

Workshop High Tea
De high tea van Broodje Kadootje is in Lekkerkerk en omstreken al een begrip. Het is natuurlijk erg gezellig om met elkaar al die lekkere hartige en zoete hapjes te maken. En daarna samen op te peuzelen! Wij starten de high tea altijd met een glaasje soep, daarna komen de hartige hapjes aan bod, denk aan hartige taart en lekkere sandwiches. Als laatste de zoetigheid, waar je natuurlijk de scones leert bakken! 
Inclusief onbeperkt Peeze biologische thee.
Overige drankjes op nacalculatie. 
Prijs per persoon 55,00