Streekproductenwinkel

Hier volgt een verwijzing naar onze nog te starten online winkel in streekproducten, waar lokale producten zijn te bestellen waarvan we mooie cadeaupakketten kunnen maken. De pakketten zijn op te halen bij Broodje Kadootje.

Bel of mail gerust voor meer informatie.

Een greep uit onze producten: bier van Argentum, jam van An, hotsauzen van Roberts Hotsaus, verschillende soorten fruitsappen bijvoorbeeld van De Lekbongerd in Schoonhoven, honing van Imkerij De Nesse, chocoladerepen van Mevrouw Cacao, diverse smeersels en sauzen, ambachtelijk bereide soepen, Jan Hagel en nog meer.

Jan Hagel naar Lekkerkerks recept uit Schoonhoven. Dat is nog eens andere koek! Met dank aan de volgende quote van Bakkerij Kok uit Schoonhoven: "Een oude specialiteit die door nog maar heel weinig bakkers gemaakt wordt. Een heleboel mensen kennen deze koek als een klein koekje met anijssuiker er op. Deze koek is echter heel wat anders. Onze Jan Hagel is namelijk een harde, luchtige koek met anijssmaak. Ook wordt deze koek in de Krimpenerwaard en Alblasserwaard wel ‘stront-Jan Hagel’ genoemd. Bij deze naam zal je niet direct het water in de mond lopen, maar deze benaming heeft te maken met de tijd van het jaar waarin vroeger deze koeken werden gebakken. Als in de lente het vee uit de stal naar buiten gebracht werd, moesten de stallen een grote schoonmaakbeurt ondergaan. Na dit zware en smerig karwei was er koffie met een stuk Jan Hagel voor de boerenknechten. Een echte traktatie deze Jan Hagel."

Het recept is naast onze huidige winkel hier in Lekkerkerk geboren en verhuist met bakker Kok naar Schoonhoven.

Roberts HotSauce
Robert kweekt allerlei soorten en maten bijzondere pepertjes in de Krimpenerwaard. Daar maakt hij de lekkerste (en heetste) hotsauzen van. Onze favoriet is de chilijam. Niet zo heet, maar een super dip bij kaas.

Argentum bier
Er zijn verschillende soorten bier te verkrijgen van de Schoonhovense producent Argentum.

Wijn van Bilderhof
Een topwijn waarvan de druiven gewoon in Dordrecht groeien!

Jam 
Gemaakt van fruit uit de boomgaarden in de Krimpenerwaard.

Cadeaubonnen
Keuze uit de 'gewone' cadeaubon of de high tea cadeaubon. De gewone bon kan ingewisseld worden voor alles wat wij te bieden hebben bij Broodje Kadootje. Kies zelf het bedrag! Op de high tea bon staat geen bedrag vermeld, maar wel voor het aantal personen dat de bon bedoelt is.

Streekpakketten
Wij kunnen streekpakketten op maat maken. Gewoon een leuk cadeau of als kerstpakket. Voor meerdere pakketten graag van tevoren bestellen.